MADEROTERAPIJA UKLANJA CELULIT, PODIŽE STRAŽNJICU I SMANJUJE OBUJAM

 

Danas je dokazano da su najbolji rezultati u tretmanima uklanjanja celulita i oblikovanja tijela, uvijek bili masažama, pravilnim pritiskom i tretiranjem tijela ručnim tehnikama i metodama, gdje se stimulira limfni sustav organizma i tijelo se oslobađa svih nagomilanih toksina.

Novi „HIT“ danas u susjednim zemljama, a sve više i kod nas je Maderoterapija (terapija drvetom iliti „Wood Therapy“).madero6

Dolazi nam izvorno iz Kolumbije i radi se o tehnici uklanjanja celulita i oblikovanja tijela "čudesnim" anatomskim drvenim napravama, uz dodatak posebnih preparata, što tretman čini potpuno prirodnim, bez ikakvih alergijskih reakcija na koži.

Radi se o alternativi postojećim anticelulitnim masažama i drugim aparativnim tretmanima.

Ova masaža stimulira limfni sustav ravnomjernim i ritmičnim pokretima u jednom pravcu prema limfnim čvorovima. Time se aktivira metabolizam pa organizam počinje sam izbacivati suvišnu tekućinu i toksine.

Specijalno oblikovani drveni elementi koji se koriste tijekom tretmana omogućuju intenzivan pritisak na područje zahvaćeno celulitom, te ga „razbija“ i uklanja zajedno s masnim naslagama i ostalim toksinima u organizmu. Oslobađanje od toksina potiče naš metabolizam na učinkovitije sagorijevanje masnih stanica, te time i oblikovanje našeg tijela.

Maderoterapija na celulit djeluje tako da potiče cirkulaciju, rad limfe, otklanja višak tekućine iz organizma i utječe na razbijanje masnih stanica. Ujedno regulira probavu i metabolizam.

Maderoterapijom možemo smanjiti obujam trbuha, nogu, ruku i učvrsnuti, te podići stražnjicu.

 

Maderoterapija, osim što uklanja celulit, podiže i oblikuje stražnjicu, a noge postaju vretenaste i bez celulita, što je svakoj ženi (a sve češće i muškarcima), itekako imperativ danas :)

 

Suvremene metode su sve one koje nam danas omogućuje napredna tehnologija i koja može biti više ili manje učinkovita, tako danas na tržištu, u salonima i poliklinikama imamo u ponudi mnogo raznoraznih aparata za uklanjanje celulita, oblikovanje tijela itd,.., a s ponudom se isto tako razlikuje i cijena koja varira u svim smjerovima.


Tradicionalne metode su sve vrste masaža, kombinirane prije svega provjerenim i kvalitetnim preparatima.


Najbolji i najučinkovitiji način je kombiniranje više metoda i tehnika uz korištenje spomenutih kvalitetnih preparata što je uvijek najvažnije u svakom tretmanu.


Šta je celulit (tzv. narančina kora), danas manje više znaju svi, a puno se o tome može pročitati i na internetu. Danas celulit ne nastaje samo zbog loše prehrane i nedovoljne fizičke aktivnosti. Uzrokuje ga i stres, brzi način života, tako da napada i vitke osobe, kao i punije, pa čak i one koji se itekako zdravo hrane (primjerice vegetarijanci, sportaši i sl..)

Više o celulitu možete pročitati i u Anelinom blogu "CELULIT – NOĆNA MORA, KOJA TO I NE MORA BITI" (kliknite ovdje). Saznajte šta je celulit, kako nastaje i upoznajte metode i načine uklanjanja celulita i prevencije.

 

Poklanjamo veliku pažnju svim vrstama masaža, pa tako i tretmanu MADEROTERAPIJE, koja predstavlja isto tako jednu vrstu tradicionalnih tehnika, koja je vrlo učinkovita, daje odlične rezultate, te je na tržištu prepoznata kao odlična tehnika u borbi s celulitom i tretmanima oblikovanja tijela.

madero7

Celulit se najučinkovitije "tretira" pravilnom prehranom, vježbom i masažom.

Primjerice, anticelulitne masaže (što sam naziv i govori) u kombinaciji s kvalitetnim preparatima su vrlo efikasne u rješavanju celulita, a sama tzv. MADEROTERAPIJA je praktički jedna vrsta masaže tijela posebnim drvenim napravama (valjcima i drugim oblicima), kojih se u tretmanu koristi nekoliko i to svojim različitim oblicima, svaka za određenu namjenu.

 

Primjerice, za limfnu drenažu, za dubinsko razbijanje celulita, za površinsko razbijanje celulita, podizanje stražnjice, te zatim za unutarnji dio bedara itd,..itd,..


Tretman nije bolan, dapače, ugodniji je od anticelulitne masaže ili neke druge medicinske masaže, jer svaka od drvenih naprava ravnomjernim pritiskom tretira tijelo „razbijajući“ celulit, za razliku od ruke, kad je obična masaža u pitanju.


MADEROTERAPIJA kao tehnika danas vrlo ozbiljno konkurira suvremenoj medicinskoj tehnologiji svojim rezultatima.

 

REZULTATI NAKON SAMO JEDNOG TRETMANA

 

madero klijenti1a madero klijenti1b 

madero rez001

 

Ovom tehnikom masaže se za razliku od klasične masaže mnogo lakše i brže postižu rezultati i to već nakon 4-5 tretmana, a prakticira se 10, 15 i više tretmana, sve prema potrebi. No rezultati su zaista individualni i brzina promjena isključivo ovisi o individualnoj osobi i njenom „stanju“ i organizmu. Kod punijih osoba to ide malo brže, jer se naslage razbijaju brže kad ih je više, nego li kod mršavih osoba gdje je potrebno ponekad čak i po 15tak i više tretmana.

Efekti koji se mogu očekivati su manje vidljiv celulit, zatezanje kože, oblikovanje tijela, relaksacija organizma, te izbacivanje toksina i viška vode iz organizma. Ovim se tretmanom i oblikuje tijelo te „skidaju i konfekcijski brojevi“ kako ženama , tako i muškarcima, kod kojih se rezultati odlično pokazuju i u smanjenju obujma trbuha.

Maderoterapija je zaista tretman za sve i svakoga, jedino se ne preporučuje osobama sa proširenim venama i kod kožnih oboljenja. Poslije tretmana potrebno je unositi dovoljno tekućine.

S'toga, uvijek ugodna i relaksirajuća ručna masaža kao i prije, uz svoju učinkovitost sada ovom novom tehnikom postaje još učinkovitija, te daje bolje rezultate i od nekih aparata na tržištu.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

KOZMETIČKI SALON ANELA


telefonski na broj +385 1 33 60 761

vl. Anela Ergović

Medicinski Kozmetičar
Majstor Kozmetičar
Pro Make Up Artist (PRO MUA)
Microblading Artist
*(iscrtavanje obrva japanskom metodom)
Nail/Eyelash extension stylist
*(ekstenzije trepavica)

ADRESA I RADNO VRIJEME

Dubravica 8, 10434 Strmec Samoborski
(u neposrednoj blizini Zagreba i Samobora – kod Svete Nedelje)

 

Ponedjeljak - Petak      14:00 - 20:00h
Subota 08:00 - 13:00h
Telefon: +385 1 33 60 761
Email: .

ABA LOGO PECAT WHITE 01

ZAŠTO ANELA?

Potpuno se prilagođavamo našim klijenticama.
Pomoći ćemo Vam, informirati i savjetovati Vas.
Anela Ergović, majstor kozmetičar/ medicinski kozmetičar.
Vlasnica kozmetičkog salona Anela ,sa dvadesetogodišnjim iskustvom.
Educirana i specijalizirana  kod trenutno najvećih stručnjaka za sve vrste tretmana u ponudi salona.
Pomoći ćemo Vam da nešto promjenite na sebi i prije svega da Vi budete time zadovoljni i sretni!

+385 1 3360761

.