POGLEDAJTE GALERIJU SLIKA NAŠIH RADOVA

NA INSTAGRAMU

( ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU )

insta logo3

@anela.ergovic.microblading 

 @robert.ergovic.pmu 

 

 

 

 

 

Rezervacije termina na: +385 1 3360 761

 

ABA trajnasminka  
 

NAČINI PLAĆANJA: 

• GOTOVINA / KARTICE

 

 

RAZVESELITE DRAGU OSOBU NAŠIM POKLON BONOM

DARUJTE JOJ JEDAN OD NAŠIH TRETMANA

poklon bon 001

 

 
TRAJNA ŠMINKA | MIKROPIGMENTACIJA | MICROBLADING | PERMANENT MAKEUP

Trajna šminka (mikropigmentacija | microblading) je tretman koji u našem salonu prakticiramo najnaprednijom i najsuvremenijom tehnikom prestižne svjetske akademije u permanent makeup-u. Vrhunska tehnologija i posebna edukacija, kao i certifikacija osoblja osigurava našim klijentima posebnu i nježnu aplikaciju ovom tehnikom. Tretmani su bezbolni, a rezultat prije svega ovisi o tipu kože, o pravilnoj njezi, raznim drugim faktorima tijekom posttretmanske njege itd,.. Poslije tretmana intenzitet boje je 30%-50% izraženiji u odnosu na rezultat nakon zacijeljivanja kože, gdje proces zacijeljivanja traje od 1-3 mjeseci nakon odrađenog tretmana. Iz tog razloga se svakako preporučuje napraviti i drugi tretman tijekom kojeg se radi eventualno potrebna korekcija i aplicira se dodatno pigment, kako bi krajnji rezultat bio izraženiji.

 

DOSADILO VAM JE SVAKODNEVNO ŠMINKANJE?

 

Za to Vam treba i vremena i znanja, jer za lijepo našminkati nije dovoljno protrčati kroz kupaonicu u jutarnjem "ritualu" ili čekati crvena svjetla na semaforu, kako bi se rješavao segment po segment šminke, od semafora do semafora. :-)

Postoji rješenje za sve , pa i za ovo. Beauty industrija kao i u svemu, tako i u ovom segmentu trajne. odnosno permanentne šminke nudi sve inovativnija, zdravija i jednostavnija rješenja za krajnjeg korisnika, odn. Vas. Probudite se svaki dan našminkana, bezbrižna, ..jače, slabije, prirodnije, ..Vaš je izbor. Uštedite svoje vrijeme i smanjite svoj svakodnevni stres.

 

*U sklopu svake ispod navedene usluge, cijeli proces podrazumijeva po 2. tretmana, odnosno preporučuje i drugi tretman koji se radi u određenom i dogovorenom periodu, nakon prvog tretmana.

 

 

MICROBLADING 

 
MICROBLADING OBRVA | JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA

Tretman:

- gotovina 200 €
- kartice 220 €

Korekcija:

- gotovina 70 €
- kartice 80 €

 

Korekcija je na izbor, no ona se uvijek preporučuje u cilju boljeg krajnjeg rezultata i odrađuje mjesec dana nakon odrađenog tretmana.

 

aba pmu 005 aba pmu 006Što učiniti ako su naše prirodne obrve usljed pretjeranog čupanja ili nekog drugog razloga (tipa alopecija i sl.), prestale rasti i time izgubile svoj prirodni oblik?
Microblading tehnika (Iscrtavanje obrva japanskom metodom) je rješenje.
Tretman je bezbolan. Prilikom tretmana se posebnom tehnikom svaka pojedina dlačica obrve iscrtava na koži vrlo plitko, gdje se dobiva izgled tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smjeru rasta, bojom koja se ne razlikuje od postojećih obrva, tako da je efekt svake dlačice te samim time i cijele obrve, zaista prirodan.

Svakoj dlačici ćemo naći pravo mjesto kako bi Vaša obrva opet izgledala prirodno, a Vaš pogled zasjao ispod nje. Microblading tehnika, odnosno tretman, koji će rezultirati prirodnim izgledom dlačica je time bolji i uspješniji ako nitko ne primjeti da su Vaše obrve iscrtane. I kad Vam kažu, “ne znam šta si radila, ali izgledaš mi super”, tada je to “pun pogodak”. Watermarked2019 09 03 2044

 

Naravno sama tehnika ne podrazumijeva željene i očekivane rezultate sama po sebi, nego je potrebno višegodišnje iskustvo, veliko ulaganje u znanje, naporan rad, često poznavanje i psihologije i svakako vrlo dobro poznavanje kože. No rezultat na kraju treba biti prirodna obrva. Obrva koju nitko od Vaših poznanika, prijatelja neće niti primjetiti, a koja će ukrašavati Vaše lice. Tretman je bezbolan i siguran, a rezultat prije svega ovisi o tipu kože, o pravilnoj njezi itd,..

Više o microbladingu saznajte ovdje https://anela.hr/microblading

Ili čitajte članke u Blog-u https://anela.hr/blog

 

  

TRETMANI MIKROPIGMENTACIJE

 
SJENČANJE OBRVA | PUDER OBRVE | POWDER BROWS | SHADING BROWS
Tretman:

- gotovina 200 €
- kartice 220 €

Korekcija:

- gotovina 70 €
- kartice 80 €

 

Korekcija je na izbor, no ona se uvijek preporučuje u cilju boljeg krajnjeg rezultata i odrađuje mjesec dana nakon odrađenog tretmana.

 

aba pmu 002Danas vrlo popularne i tzv. "Puder obrve" (Powder brows) , za razliku od zastarjelih tehnika permanentnog makeUp-a, dobivaju se posebnom tehnikom (mikropigmentacija), koja je prirodnija i manje bolna. Obrve izgledaju prirodnije, kao da ste ih lagano posjenčali olovkom ili sjenilom za obrve. Posebna tehnika koju mi koristimo će Vam kroz gradijent intenziteta pigmenta na obrvi, rezultirati prirodnošću obrva, posebnim 3D efektom same obrve, što odaje poseban njegovan sjenčan izgled.

Tretman je bezbolan i siguran, a rezultat prije svega ovisi o tipu kože, o pravilnoj njezi itd,..
Datoteka 005

Tehnika koja se ovdje koristi je potpuno drugačija od microblading tehnike ili tzv. iscrtavanja japanskom metodom, pa je samim time i sam izgled takve obrve i rezultat nakon tretmana, potpuno drugačiji. Dok se microblading tehnika bazira na iscrtavanju svake pojedine dlačice, ovdje je riječ o sjenčanju obrve, kao kad ju sjenčate spomenutom olovkom za obrve. Tako da je na kraju sve stvar ukusa i Vašeg izbora. :-)

 

 

PERMANENT MAKE UP USANA | MIKROPIGMENTACIJA USANA

Tretman:

- gotovina 300 €
- kartice 330 €

Korekcija:

- gotovina 100 €
- kartice 120 €

Korekcija je na izbor, no ona se uvijek preporučuje u cilju boljeg krajnjeg rezultata i odrađuje mjesec dana nakon odrađenog tretmana.

 

Permanent make up usana je vrlo popularan tretman danas, jer rezultira lijepim i pravilnim oblikom i punoćom usana. Ovaj tretman je jedan od načina za korigiranje i prekrivanje nedostatka na usnama. Blijede usne, naročito one nejasno definirane, dobit će jasniju konturu i željeni pigment, a tanka usta punoću. Vraća se boja usana koja se godinama izgubila (izblijedila), kao i sama kontura Vaših usnica , odn. obrub koji godinama često izblijedi ili nestane usljed nekih kožnih reakcija. Datoteka 002

Ovaj tretman će Vašim usnama vratiti prirodan i svjež izgled ili izgled uvijek našminkanih usnica, ovisno o pigmentu koji izaberete. Tretman je bezbolan i siguran, a rezultat prije svega ovisi o tipu kože, o pravilnoj njezi itd,..

 

 

 
 
PERMANENT KAPAKA | EYELINER | MIKROPIGMENTACIJA LINIJE NA GORNJEM KAPKU

Tretman:

- gotovina 250 €
- kartice 280 €

Korekcija:

- gotovina 100 €
- kartice 120 €

 

Korekcija je na izbor, no ona se uvijek preporučuje u cilju boljeg krajnjeg rezultata i odrađuje mjesec dana nakon odrađenog tretmana.

 

eyeliner3Svaka žena danas želi naglasiti svoje oči, pa to često pokušava postići maskarom i tušem za oči.

Tzv. Eyeliner predstavlja tanku liniju na gornjem kapku, koji će Vašem licu pružiti izazovan pogled. Ovim tretmanom ćete istaknuti svoje oči i naglasiti svoje trepavice, koje će izgledati gušće i punije.Tretman je bezbolan i siguran, a rezultat prije svega ovisi o tipu kože, o pravilnoj njezi itd,..

 

 

 

 

  

STRUČNOST I EDUKACIJA  
 

Kao i svim tretmanima i tehnikama, tako i ovdje pristupamo vrlo odgovorno, educirajući i uspješno certificirajući se u dvije najveće svjetske akademije, kad su ove tehnike microbladinga i trajne šminke (permanent makeup) , u pitanju. Posebice kad je riječ o našoj tehnici Trajne šminke, koja je novitet na našem području, a usavršili smo ju na jednoj od prestižnih PMU akademija u svijetu.

 *Sve detaljnije informacije o samim tretmanima, prednostima, kvaliteti naših pigmenata, posttretmanskoj njezi, ćete dobiti u našem salonu tijekom konzultacija ili neposredno prije samog tretmana.

 

 

SOCIJALNE I DUŠTVENE MREŽE (NOVOSTI) trajna robert 003

 

Pratite sve novosti na našim socijalnim i društvenim mrežama, gdje možete vidjeti i rezultate naših tretmana.

ABA FACEBOOK: https://facebook.com/MicrobladingCroatia/
ABA INSTAGRAM : https://www.instagram.com/aba.beauty.academy/

ANELA MICROBLADING INSTAGRAM : https://www.instagram.com/anela.ergovic.microblading/ 

 

 

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

KOZMETIČKI SALON ANELA


telefonski na broj +385 1 33 60 761

ABA LOGO PECAT WHITE 01