Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

 

MADEROTERAPIJA UKLANJA CELULIT, PODIŽE STRAŽNJICU I SMANJUJE OBUJAM

Upravo tako, tradicionalnim načinom i na mišiće, jer je dokazano da su najbolji rezultati uvijek bili masažama, pravilnim pritiskom i tretiranjem tijela ručnim tehnikama i metodama, gdje se stimulira limfni sustav organizma i tijelo se oslobađa svih nagomilanih toksina.

 

 

Novi „HIT“ danas u susjednim zemljama, a sve više i kod nas je Maderoterapija (terapija drvetom iliti „Wood Therapy“).madero6

Dolazi nam izvorno iz Kolumbije i radi se o tehnici uklanjanja celulita i oblikovanja tijela "čudesnim" anatomskim drvenim napravama, uz dodatak posebnih preparata, što tretman čini potpuno prirodnim, bez ikakvih alergijskih reakcija na koži. Radi se o alternativi postojećim anticelulitnim masažama i drugim aparativnim tretmanima.

Ova masaža stimulira limfni sustav ravnomjernim i ritmičnim pokretima u jednom pravcu prema limfnim čvorovima. Time se aktivira metabolizam pa organizam počinje sam izbacivati suvišnu tekućinu i toksine.

Specijalno oblikovani drveni elementi koji se koriste tijekom tretmana omogućuju intenzivan pritisak na područje zahvaćeno celulitom, te ga „razbija“ i uklanja zajedno s masnim naslagama i ostalim toksinima u organizmu. Oslobađanje od toksina potiče naš metabolizam na učinkovitije sagorijevanje masnih stanica, te time i oblikovanje našeg tijela.

Osim što uklanja celulit, podiže i oblikuje stražnjicu, a noge postaju vretenaste i bez celulita, što je svakoj ženi (a sve češće i muškarcima), itekako imperativ danas :)

Volim reći da od kada postoje žene, postoji i celulit, naš vječiti neprijatelj s kojim se uvijek hvatamo u koštac različitm tehnikama, tretmanima i preparatima. No niti muškarci nisu pošteđeni ove napasti. Stil života postaje takav da celulit više ne bira , nego pogađa sve.

 

Dakle ukratko,...

 

maderoterapija na celulit djeluje tako da potiče cirkulaciju, rad limfe, otklanja višak tekućine iz organizma i utječe na razbijanje masnih stanica, te ovom tehnikom možemo smanjiti obujam trbuha, nogu, ruku i učvrsnuti, te podići stražnjicu. Ujedno regulira probavu i metabolizam.

 

madero2

S'toga sam se i odlučila upotpuniti ponudu salona i ovim tretmanom, no prvi cilj je bio naučiti sve o tretmanu. Pa zato u potrazi za edukacijom, kao i uvijek, sam se odlučila za trenutno najbolje stručnjake  u tom poslu, na ovom području, a to je Snežana Rulić, od milja nazvana "Sneki ubojica celulita" :-)

Snežana, odnosno Sneki, se već zadnjih 5-6 godina bavi maderoterapijom, te kad ju je otkrila, sama je dizajnirala i patentirala svoje posebne (drugačije) valjke i ostale drvene naprave, te kroz vrijeme u potpunosti usavršila tu tehniku, te ju još dodatno prilagodila tako da daje najbolje rezultate kod primjene tretmana na klijentima. Kroz njene ruke prolaze danas sve poznatije jet-seterice ovog našeg balkana, od pjevačica, glumica pa i političarki, te i ostale ženske (pa i čak muške) populacije,...koje su otkrile čudesne rezultate ovog tretmana, kad je oblikovanje tijela u pitanju. Čini se da je ipak lakše uživati u valjanju, nego znojiti se u teretanama, a maderoterapija je tu postala ozbiljna konkurencija teretani :-)

Svoje znanje kroz edukacije prenosi sada dalje, pa ga je tako prenjela i na mene.

Zadovoljna sam jer sam i ovaj puta naučila od najbolje, te time si i osigurala njene posebno patentirane valjke i ostale drvene naprave, koje su zaista drugačije i posebne, te sve trikove i "sitnice" koje su itekako važne za najbolji rezultat ovog tretmana. Upoznavši Sneki, kroz razgovor sam shvatila da se mnogo ljudi bavi maderoterapijom, no kao u svakom "zanatu" i u ovome postoje tzv. "male tajne zanata" koje Sneki posjeduje i dijeli isključivo samo sa svojim polaznicama, što ipak stvara neku početnu prednost i dobru bazu znanja, a sve ostalo je i dalje nešto talenta, poznavanje anatomije tijela, masaža i ostalog iskustva koje više ili manje , posjeduje svaka kozmetičarka.

A sigurna sam da će zbog toga biti zadovoljni i svi moji klijenti.

 

 

Ukratko rečeno , na pitanje:

Šta radimo zadnjih 20 godina u Kozmetičkom Salonu Anela?

 

Uvijek odgovaram da pomažemo svakom klijentu, koji želi njegovati svoje lice i tijelo određivanjem pravilnog tretmana kroz stalno usavršavanje i povezivanje tradicionalnih i suvremenih metoda kroz praksu.

 

Suvremene metode su sve one koje nam danas omogućuje napredna tehnologija i koja može biti više ili manje učinkovita, tako danas na tržištu, u salonima i poliklinikama imamo u ponudi mnogo raznoraznih aparata za uklanjanje celulita, oblikovanje tijela itd,.., a s ponudom se isto tako razlikuje i cijena koja varira u svim smjerovima.


Tradicionalne metode su sve vrste masaža, kombinirane prije svega provjerenim i kvalitetnim preparatima.


No na kraju uvijek kombiniram više metoda i tehnika uz korištenje spomenutih kvalitetnih preparata što je uvijek najvažnije u svakom tretmanu.


Osvrnula sam se i u jednom od svojih starijih blogova na temu obujma i oblikovanja tijela i tamo se dotakla mnogih tema iz tog područja, što možete pročitati ovdje:  https://anela.hr/blog/137-blog-smanjenje-obujma 


Šta je celulit (tzv. narančina kora), danas manje više znaju svi, a puno se o tome može pročitati i na internetu.

Nedavno sam objavila blog gdje sam pisala o celulitu, šta je celulit, kako nastaje i opisala neke metode i načine uklanjanja celulita i prevencije.

Pa o tome pročitajte sve ovdje:   https://anela.hr/blog/152-blog-celulit  

 

Danas celulit ne nastaje samo zbog loše prehrane i nedovoljne fizičke aktivnosti. Uzrokuje ga i stres, brzi način života, tako da napada i vitke osobe, kao i punije, pa čak i one koji se itekako zdravo hrane (primjerice vegetarijanci, sportaši i sl..).

Ukratko napada nas sve. :-(


Cijenim tehnologiju jer ona danas pokreće cijeli svijet i omogućuje nam novitete koji nam danas pomažu u poslu i svakodnevnom životu.

Ali isto tako iznad svega poštujem tradiciju i sve tradicionalne i provjerene metode.

 

 

U svom poslu oduvijek poklanjam veliku pažnju na sve vrste masaža, pa nije niti čudno što me zainteresirala MADEROTERAPIJA, koja predstavlja isto tako jednu vrstu tradicionalnih tehnika, što mi se izrazito sviđa i sigurna sam da je i učinkovita, što se sve više danas i pokazuje tako.

 

madero7Tretman je postao pravi hit u susjednim zemljama, prepoznat je kao nadasve učinkovit jer daje odlične rezultate.


Svaka metoda nije jednokratna i zauvijek, već je treba ponavljati redovito s obzirom kakvo je stanje kože, tijela itd. No dugoročno gledano ipak imajte na umu, da se celulit najučinkovitije "ubija" pravilnom prehranom, vježbom i masažom.

Primjerice, anticelulitne masaže (što sam naziv i govori) u kombinaciji s kvalitetnim preparatima su vrlo efikasne u rješavanju celulita, a sama tzv. MADEROTERAPIJA je praktički jedna vrsta masaže tijela posebnim drvenim napravama (valjcima i drugim oblicima), kojih se u tretmanu koristi nekoliko i to svojim različitim oblicima, svaka za određenu namjenu.

Primjerice, za limfnu drenažu, za dubinsko razbijanje celulita, za površinsko razbijanje celulita, podizanje stražnjice, te zatim za unutarnji dio bedara itd,..itd,..


Iako sama pomisao na tretman drvenim valjcima izaziva bolnu sliku, prevarili biste se :-)

Tretman zaista nije bolan, dapače, ugodniji je od anticelulitne masaže ili neke druge medicinske masaže, jer svaka od drvenih naprava ravnomjernim pritiskom tretira tijelo „razbijajući“ celulit, za razliku od ruke, kad je obična masaža u pitanju.


I prije sam znala da bez obzira na tehnološki napredak svakog aparata, "ruka je uvijek bila ruka", tako da sam u anticelulitnim paketima uvijek kombinirala i masaže radi boljih rezultata, bez obzira na tehnološke mogućnosti aparata. To se uvijek pokazalo dobrom kombinacijom.

 

MADEROTERAPIJA kao tehnika danas vrlo ozbiljno konkurira suvremenoj medicinskoj tehnologiji svojim rezultatima. 

Ovo me čak pomalo i veseli, jer opet na vidjelo dolazi pravo i stručno znanje o anatomiji ljudskog tijela, poznavanje kože i svega ostalog, što je podučavala prava kozmetička struka, dok se to uvođenjem tehnologije lagano zanemarivalo i smatralo nepotrebnim, jer aparatom je uvijek lakše naučiti rukovati i bez nekog stručnog predznanja.


Prvi rezultati pokazuju nadmoć ove maderoterapijske tehnike nad suvremenim aparatima, što sve više prepoznaju i klijenti kod nas i u susjednim zemljama, te time Maderoterapija postaje pravi „hit“ danas, kad je u pitanju uklanjanje celulita i oblikovanje tijela. Dakle, dobro ste čuli,…,

Efekti koji se mogu očekivati su manje vidljiv celulit, zatezanje kože, oblikovanje tijela, relaksacija organizma, te izbacivanje toksina i viška vode iz organizma. Ovim se tretmanom i oblikuje tijelo te „skidaju i konfekcijski brojevi“ kako ženama , tako i muškarcima, kod kojih se rezultati odlično pokazuju i u smanjenju obujma trbuha, što je muškarcima uvijek bitno :-)

 

REZULTATI NAKON SAMO JEDNOG TRETMANA

 

madero klijenti1a madero klijenti1b


Ovom tehnikom masaže se za razliku od klasične masaže mnogo lakše i brže postižu rezultati i to već nakon 4-5 tretmana, a prakticira se 10, 15 i više tretmana, sve prema potrebi. No rezultati su zaista individualni i brzina promjena isključivo ovisi o individualnoj osobi i njenom „stanju“ i organizmu. Kod punijih osoba to ide malo brže, jer se naslage razbijaju brže kad ih je više, nego li kod mršavih osoba gdje je potrebno ponekad čak i po 15tak i više tretmana.

Maderoterapija je zaista tretman za sve i svakoga, jedino se ne preporučuje osobama sa proširenim venama i kod kožnih oboljenja. Poslije tretmana potrebno je unositi dovoljno tekućine.

S'toga, uvijek ugodna i relaksirajuća ručna masaža kao i prije, uz svoju učinkovitost sada ovom novom tehnikom postaje još učinkovitija, te daje bolje rezultate i od nekih aparata na tržištu, što mene izrazito veseli jer se radi o tradicionalnom tretmanu i tehnici pravog Kozmetičkog salona.


Zato, vidimo se kod nas na Maderoterapiji :-)

  Posjetite i našu WEB stranicu MADEROTERAPIJA (klik)  

 

CIJENA TRETMANA

Gotovinsko plaćanje
120kn (30min) / 150kn (50min)

Kartično plaćanje
140kn (30min) / 170kn (50min)

Vaša Anela.

ABA LOGO PECAT WHITE 01

ZAŠTO ANELA?

Potpuno se prilagođavamo našim klijenticama.
Pomoći ćemo Vam, informirati i savjetovati Vas.
Anela Ergović, majstor kozmetičar/ medicinski kozmetičar.
Vlasnica kozmetičkog salona Anela ,sa dvadesetogodišnjim iskustvom.
Educirana i specijalizirana  kod trenutno najvećih stručnjaka za sve vrste tretmana u ponudi salona.
Pomoći ćemo Vam da nešto promjenite na sebi i prije svega da Vi budete time zadovoljni i sretni!

+385 1 3360761

.