Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sretna Vam Nova Godina dragi prijatelji!

I ja Vam želim sve ono što si i sami poželite, jer Vi ste sebi ipak najbolji prijatelj, no nažalost ponekad i najveći neprijatelj.Sigurno je većina , pa priznajem i ja sama :-) , kao i tijekom ljetnih godišnjih odmora i tijekom ovih proteklih Božičnih blagdana i Novogodišnjih praznika bilo pomalo zločesto prema svom tijelu i organizmu i poput pravih hedonista uživala u svim blagodatima hrane, pića i poroka...

 

blog 010 anelaNo kako nekome zamjeriti kad nas sa svih strana bombardiraju prekrasnim bojama i mirisima kolača na koje su naša ženska osjetila posebice osjetljiva i slabašna, pa svega onog šarenila stola na kojem se izmjenjuju suhomesnati proizvodi, svježi mesni pripravci, pa do neodoljive francuske salate i svih ostalih kombinacija što proteinskih, ugljikohidratnih salata, te poneka ona prava i slabašna čista i povrtna.

Pa sve to onda zalijemo s mnoštvo alkoholnog pića, druženja s prijateljima i nikotinom i uživanjem u tome što je moguće duže tijekom noćnih sati, pa nam je dan sve kraći i kraći.

 

I tako naokrug od jednog prijatelja, do drugog, od jednog rođaka do drugog, pa mami, svekrvi, šogoru i šogorici, kumovima, svim znanima i neznanima čestitajući dolazimo ili oni dolaze nama i zajednički prolazimo ovu katarzu jela, pića i poroka, uživajući u tome više nego li u lajkanju i share-anju postova na facebooku tijekom cijele prošle godine. :-)

Znam da se mnogi i dalje pitaju da li postoji uopće nešto lijepše od čitanja postova i lajkanju istih na face-u, ali vjerujte postoji, a to je , kao u neka davna dobra stara vremena, druženje, razgovor i uživanje u tradicionalnom.

No naravno i to nosi za sobom neke ne baš dobre posljedice za naš organizam, kožu lica i tijelo. 

Kome tada uopće pada na pamet nekakva tjelesna aktivnost? …nekakvo vježbanje ili tretmani za tijelo u salonima?

 

To ćemo sljedeće godine ili „…od nove godine ću…“ :-) , glasi ona poznata rečenica.


Možda se tu i tamo u nekom trenutku i sjetimo da smo pretjerali, pa uzmemo svog dragog ili dragu pod ruku, ili sineka, kćerkicu ili kućnog ljubimca ili na kraju krajeva svi zajedno napravimo 2-3 kruga po dvorištu, ili nekoj šumici, kako bismo došli malo sebi i napunili tijelo kisikom.

Neki su otišli (ili planiraju ići) ,na skijanje, gdje ćemo malo pojačati tu tjelesnu aktivnost, ali i na tim skijalištima nastavljamo s porocima uživanju u svemu navedenom, jer smo tu prvenstveno došli uživati u svemu , a ne samo „trenirati“.

 

Regeneracija tijela i organizma?

 

blog 010bTako da sve u svemu, bilo je lijepo, ali je sad trenutak da se svi skupa probudimo i učinimo nešto i dobroga za svoje tijelo i organizam.

Stručnjaci bi rekli , da se „REGENERIRAMO“ malo !

 

Iz tijela i organizma treba izbaciti otrove, rješiti se umora, stresa i obnoviti svoju energiju, te malo vratiti svoju figuru u normalu.

Tijelo nam je kroz ovaj period stvaralo podosta masnoća, a sve nepotrebne i nepotrošene „pričuve“ nazivamo pretilost ili debljina.

 

   Jedan od tretmana koji tu pomaže je i tzv. DETOX TRETMAN.   

 

DETOX tretman aktivira izgaranje tjelesnih masnoća, te se prilikom takvog tretmana otpuštaju otrovi, reducira se celulit, te na taj način zdravo mršavimo.

DETOX tretman povećava količinu kisika u krvi i tjelesnu energiju, što poboljšava memoriju i koncentraciju.

Reduciraju se alergije, virusi i organizam se snaži, te se jača imunitet.


Očistiti ću Vam tijelo od otrova, organizam i koža će se obnoviti i pomladiti, a čišćenjem organizma će se ponovo uspostaviti balans i obnoviti energija.

Riješite se celulita i izbacite otrove iz organizma , te smanjite obujam tijela !

 

   Odlični rezultati se postižu kombiniranjem s tretmanima Kavitacije i Radiofrekvencije.   

 

Kavitacija je idealno rješenje za sve koji bi željeli poboljšati svoj izgled, a ipak se neće ili ne mogu odlučiti za kirurški zahvat. Napredna tehnologija kavitacije omogućuje brzo, sigurno i učinkovito oblikovanje tijela (trbuha, stražnjice, bedra, bokova, koljena i gornjeg dijela ruku), razbijanjem masnih naslaga i celulita metodom niskofrekventnih ultrazvučnih valova.

blog 010cUz Kavitaciju uvijek kombiniram i tretman limfne drenaže.

 

Limfna drenaža je terapija kojom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Spomenuti tretman dovodi do stanja opuštenosti i daje odlične rezultate u oblikovanju tijela.

 

Spomenuta Radiofrekvencija tijela je brza i učinkovita terapija

Ona predstavlja neinvazivnu, bezbolnu, sigurnu i vrlo učinkovitu alternativu agresivnim laserskim i kirurškim postupcima.Ugodna, neinvazivna terapija i sigurna za sve tipove kože.

Radiofrekvencija djeluje na načelu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu, što pospješuje lokalnu cirkulaciju, poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva i stimulira nastajanje novog kolagena.

Koža postaje napetija, glatka i djeluje mlađe u odnosu na izgled prije tretmana, koji je ugodan i bezbolan.


Uspješno liječi i smanjuje celulit u svim stadijima zbog snažnog stvaranja kolagena koji potiskuje i reducira celulit,smanjuje strije i masne jastučiće (lokalizirane masne naslage), te postiže lifting-efekt.

 

   A tko papa puno „špekastih stvari“ treba i jedan odličan „Špek tretman“ :-)

   (saznajte više - klik)   

 

Popularni tzv. “ŠPEK” tretman, namjenjen je topljenju masnih naslaga po cijelom tijelu i garantira odlične rezultate mjerljive u centimetrima za samo par tretmana.


To je jedan od najnovijih tretmana za smanjenje obujma tijela. Njegova je specifičnost da djeluje baš na masnoće u potkožnom tkivu, što do sada nije bio slučaj sa ostalim preparatima. Ugodan je u provođenju i vrlo učinkovit.

Ovdje se radi o kompresijskom tretmanu čiji je cilj pospješiti limfnu i krvnu cirkulaciju. Kako bi se postiglo djelovanje koje utječe na vitkost preporučuje se 2 i pol litre tekućine (biljnog čaja) na dan.

Pogodan je za učvršćenje opuštenih dijelova kože, vraćanja kože na prvotno stanje nakon njezinog rastezanja nakon trudnoće, poremećaj u krvotoku, kod celulita, nakupina voda, opće uklanjanje štetnih tvari iz organizma, manjkavost vezivnog tkiva (umotavanjem se ojačava vezivno tkivo), kao dubinska njega kože, razbijanje neželjenih masnih jastučića (naslaga).

Problematične zone tretiraju se pomoću djelotvornih kozmetičkih preparata, te se čvrsto umotaju u specijalnoj foliji, zatim se zagrijava u termodeki.

 

blog 008   LIPO LASER će Vas otopiti (saznajte više - klik)…   

 


Pa tu onda imate i LIPO LASER tretman kao jednu od najinovativnijih metoda u liječenju tvrdokornih masnih područja na tijelu, o kojem sam pisala u jednom od svojih prošlih blogova:

 

 

A lice i koža lica?


Ovo su alternative koje su na raspolaganju kad je tijelo u pitanju, a naravno da nam sve naše „nediscipline života“ ostavljaju veliki trag prvenstveno i na koži našeg lica.

blog 010dtoga treba brige posvetiti i tom dijelu našeg tijela, odn. licu, a o svemu što Vam mogu ponuditi kad je lice u pitanju

pogledajte na webu - kliknite ovdje , ili čitajte u mojim prethodnim blogovima.

 

Poanta je?

Poanta je naravno, da ne krenete početkom nove godine, „čisteći“ svoju grižnju savjet na način da idete na sve moguće i nemoguće tretmane, nego da dođete u salon na konzultacije (za Vas su besplatne u mom salonu) , da Vas prvo lijepo vidimo, upoznamo se ukoliko se ne poznamo, popijemo malo zdravog soka ili najbolje obične vode (,..može i kavica ) , ispričamo si kako nam je bilo tijekom praznika , pa napravimo jedan opći pregled stanja kože, lica, tijela i savjetujemo Vas koji tretman je za Vas idealan, te na koji način postepeno doći do željenog i pravog cilja.

Dakle informiramo Vas o svemu i tada zajedno dogovorimo najbolji način rješavanja svih Vaših želja i problema :-) .

 

Svaki pregled, konzultaciju, razgovor i svaki savjet uvijek dobivate besplatno, jer prvenstveno mi je cilj da izađete iz mog salona informirani, a nakon svakog tretmana zadovoljni, sretni i puni samopouzdanja, jer samo tada sam sigurna da ćete se sigurno i vratiti, a to mi je najbitnije, jer to itekako cijenim.

Još jednom Vam želim sve najbolje u novoj 2016toj
i neka Vam bude najbolja do sada :-)

pusa,
Vaša Anela.

 

 

ABA LOGO PECAT WHITE 01

ZAŠTO ANELA?

Potpuno se prilagođavamo našim klijenticama.
Pomoći ćemo Vam, informirati i savjetovati Vas.
Anela Ergović, majstor kozmetičar/ medicinski kozmetičar.
Vlasnica kozmetičkog salona Anela ,sa dvadesetogodišnjim iskustvom.
Educirana i specijalizirana  kod trenutno najvećih stručnjaka za sve vrste tretmana u ponudi salona.
Pomoći ćemo Vam da nešto promjenite na sebi i prije svega da Vi budete time zadovoljni i sretni!

+385 1 3360761

.