Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Evo još je jedno ljeto na izmaku… :-)

Prvo smo se vrijedno pripremali za ljeto, a pod pripremom mislim na njegu lica, a posebice na njegu tijela, jer uvijek je bitno “osvanuti” na plaži s idealnom figurom.U tome su neki uspjeli, a nekima je do idealne nedostajalo vrlo malo. Naravno ,ovisi o tome kad je tko krenuo i na koji način...

 

Sve u svemu, kad su naši klijenti zadovoljni i mi smo zadovoljni, a ovo ljeto smo bili vrlo zadovoljni svi zajedno, a to je najbitnije.

 

Toliko što se tijela tiče, a sad malo na temu ovog blog-a , a to je lice.

 

Zapamtite , Vaša koža lica pamti sve!

 

Lice je vrlo često pokazatelj našeg zdravlja i općeg stanja organizma , te pokazatelj onoga kako se osjećamo.

Kad sretnete nekog “na ulici”, prvo primjetite njegovo lice i promjene na licu ili procjenjujete vrlo često nečije godine temeljem njegovog lica, te je vrlo lako izvući jednostavan zaključak da brigom o svom licu brinete o sebi na način da ćete izgledati mladje, lijepše i prvenstveno zdravije ukoliko redovito i kvalitetno njegujete svoje lice uz povremenu i stručnu pomoć.

Naravno kad kažem stručnu mislim na kozmetičku i dermatološku struku, jer to su ljudi koji će Vam uvijek pomoći bilo savjetom ili određenim tretmanom.

 

Izgledajte mlađe i sretnije!

 

Ponekad me pitaju, “Kada je najbolje da napravim njegu lica?
Na ovo ću Vam odgovoriti da je najbolje odmah, sada, uvijek i redovito.

 

A na pitanja tipa,..

Kada da dođem na čišćenje lica ili neki drugi određeni tretman?

Koji tretman je najbolji za mene?

 

Ovdje je često potreban pregled i konzultacija, prvenstveno da kroz naš jedan mali susret i pregled uopće vidimo što Vam treba u kojoj količini i kad je najbolji trenutak za takav tretman.

Ne odrađuju se svi tretmani tijekom cijele godine i nije preporučljivo (naravno neki saloni će Vam ih nuditi i odraditi uvijek, to nije uopće upitno :-) ), a sada zašto i zbog čega je neka druga tema ili neki moj sljedeći blog, jer se o tome može podosta reći i napisati.

Za sada samo prihvatite da je to tako i da je to prije svega zbog radi Vas , gdje mi je Važno da postignemo cilj na najbrži, najbolji i za Vas najzdraviji način, a prije svega u skladu sa strukom i svim onim znanjem koji godinama “upija” svaki pravi kozmetičar ili dermatolog.

 

Opet sam malo odlutala, pa da se vratim….

 

Dakle, prije ljeta ste se uvelike uljepšavali i pripremali za sunce, more i sve ono što nam ljeto nosi i u čemu uživamo, no vrlo malo uživa naša koža lica (i tijelo općenito), koja je u velikom stresu tijekom ljeta, godišnjih odmora i utjecaja svih čimbenika kao što su sunce, more, vjetar, klima uređaji, cigarete, nezdrava prehrana i alkohol, te gazirana pića, pa da ne nabrajam dalje, jer znate dobro na što sve mislim :-)

Vaša koža lica nažalost , nakon svog tog stresa, ostaje i postaje isušena, oštećena, dehidratizirana , površinski puna mrtvih stanica i začepljenih pora.


I zato nakon ljeta, a prije dolaska jeseni i nižih temperatura, svakako Vam preporučujem čišćenje i njegu kože lica.

Vašu kožu treba obnoviti, regenerirati, odn. dubinski tretirati i dobro nahraniti


Koliko god ova rečenica zvučala možda pametno ili stručno, ne treba biti stručnjak da bi se čovjek brinuo o sebi, nego treba samo željeti i htjeti.

 

Posjetite svog kozmetičara…

 

Savjetujem Vam da posjetite kozmetičara koji će Vas pregledati, te Vam nakon toga stručno savjetovati adekvatan individualan kozmetički tretman za Vas i Vaše stanje, ukoliko je takav potreban.Svakako će Vam kozmetičar predložiti odgovarajuće preparate, za njegu Vašeg lica, koji Vama i stanju Vaše kože, najviše odgovaraju.

Vrlo je važno s čime njegujete lice, kako to radite i koliko često, te na kraju krajeva i tko Vam to radi.
Imajte na umu da, stručnom, redovitom i pravilnom njegom, možete dugo zadržati mladolik i zdrav izgled Vaše kože lica!

Uvijek me možete nazvati, jer ću vrlo rado podijeliti poneki savjet ili mi dođite u salon , na pregled i savjetovanje koji su za Vas potpuno besplatni , pa da se i upoznamo :)

 

Nazovite me slobodno na +385 1 3360 761 ili pošaljite email na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , te rezervirajte svoj termin.

 

   Saznajte više o tretmanima lica na našoj web stranici   

    ili pratite moj Blog o njezi lica   

 

Savjet stručnjaka nakon pregleda, svakako će Vam pomoći da promijenite možda neke stare navike, koje su utjecale na kožu i stanje Vašeg lica, s ciljem da se to uvijek promjeni na bolje.

Ako me pitate koliko je to često potrebno , tada volim reći, da je poželjan posjet kozmetičaru 1x mjesečno, ali je neophodan 3x-4x godišnje. :-)

Pozdrav &
Vidimo se.
Anela Ergović.

 

ABA LOGO PECAT WHITE 01

ZAŠTO ANELA?

Potpuno se prilagođavamo našim klijenticama.
Pomoći ćemo Vam, informirati i savjetovati Vas.
Anela Ergović, majstor kozmetičar/ medicinski kozmetičar.
Vlasnica kozmetičkog salona Anela ,sa dvadesetogodišnjim iskustvom.
Educirana i specijalizirana  kod trenutno najvećih stručnjaka za sve vrste tretmana u ponudi salona.
Pomoći ćemo Vam da nešto promjenite na sebi i prije svega da Vi budete time zadovoljni i sretni!

+385 1 3360761

.